Wat is een klusjesman?

Een klusjesman is iemand die kleine tot middelgrote klussen uitvoert in en rondom een huis of bedrijfspand. Een klusjesman kan een zzp'er zijn, maar kan ook werken voor een klussenbedrijf.

Klussen waarvoor men een klusjesman inhuurt kunnen heel divers zijn, bijvoorbeeld het ophangen van een lamp, het plaatsen van een schutting, het repareren van een lekkende kraan, of het verven van een muur. Kortom, het gaat om allerlei kleine klussen die geen gespecialiseerde kennis vereisen.

Een klusjesman is over het algemeen goedkoper dan een specialist, omdat hij of zij zich voornamelijk richt op eenvoudige klussen en geen specialistische kennis nodig heeft. Het is echter belangrijk om te weten dat niet alle klussen geschikt zijn voor een klusjesman. Voor ingewikkelde klussen die gespecialiseerde kennis vereisen, is het beter om een vakman in te schakelen.

Als u op zoek bent naar een klusjesman, kunt u het beste referenties vragen en kijken naar beoordelingen van andere klanten om ervoor te zorgen dat u een betrouwbare en kundige persoon inhuurt.


Whatsapp ile ulaşın Whatsapp ile ulaşın